Keuze uit meer dan 300 wenskaarten - Every season is a season to be jolly - Gratis verzending vanaf €30,-

Betalen, verzenden en retourneren

Betalen
Bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Je kan hiervoor kiezen uit één van onderstaande betaalmogelijkheden:

  • Kredietkaart
  • Bancontact
  • Overschrijving

Verzenden
Heb je de ideale wenskaarten gevonden bij Jollyfish? Dan bezorgen we ze met plezier!

Jollyfish streeft ernaar om bestellingen binnen 2 werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden. Er wordt geleverd in België en Nederland. De vermelde prijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten. Deze bedragen:

  • € 4,0,- voor bestellingen onder € 30,00,-
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 30,00,-

De meeste bestellingen worden via briefpost verstuurd. Als je bestelling via pakketpost verstuurd wordt, ontvang je een track & trace code.

Ophalen
Wil je je aankoop graag zelf ophalen? Dat kan! Kies bij het afrekenen voor de optie 'ophalen' en Jollyfish contacteert je om een afspraak te maken. Deze optie is gratis.

Retourneren of omruilen
Retourneren of omruilen van je aankoop kan tot 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling.
Je dient Jollyfish hiervan altijd via email op de hoogte te brengen. Na ontvangst van een retourbevestiging, dienen de artikelen terug gezonden te worden in onbeschadigde en ongebruikte toestand en voldoende gefrankeerd.

In het geval van omruiling neemt Jollyfish eenmalig de kosten voor het opnieuw verzenden van het omgeruilde artikel voor haar rekening.

In het geval van retourneren, betaalt Jollyfish enkel de aankoopprijs van de artikelen terug, niet de verzendkosten, tenzij het een artikel betreft dat verkeerdelijk werd geleverd door Jollyfish.