Kortingsactie schattige postkaarten

Posted by on

Ben jij ook zo'n van fan van schattige kaartjes? Doe dan maar een klein vreugdedansje, want Jollyfish is in een gulle bui en geeft korting op alle schattige postkaarten! 

Ze zijn leuk om te versturen, maar stiekem nog leuker om bij te houden en je huis mee op te fleuren.

Tot het einde van de maand februari kan je met de kortingscode JOLLYCUTE 15% korting krijgen op de volledige collectie schattige postkaarten.

Pick a card! 

 
  Read more →

  Levertijden met kerst

  Posted by on

  Binnen een week is het Kerstmis! Wil je graag nog kerstkaarten bestellen of een notebook als kerstcadeau geven? Hier zijn de uiterste besteldata om je bestelling tijdig te krijgen:

  Bestellingen vanaf €30 geplaatst voor 16u, ontvang je reeds de volgende dag! Deze pakjes worden geleverd met bpost postpakket op je werk of thuisadres. Uiterlijke besteldatum: donderdag 22 december 16u.

  Je kan deze maand ook terecht in pop-up winkel Het Design Collectief in Mechelen! Hier vind je het adres en de openingsuren.

  Read more →

  Jollyfish.be in pop-upboetiek Het Design Collectief

  Posted by on

  Wil je de wenskaarten en notebooks van Jollyfish.be graag eens bekijken en vasthouden voor je ze koopt? Dit is je kans! In de maand december vind je de leuke kaarten en notebooks van Jollyfish.be in een pop-up in Mechelen!

  Place-to-be: Het Design Collectief, Onze-Lieve-Vrouwestraat 12 in 2800 Mechelen. 

  Openingsuren: 

  vrijdag 2/dec 12-18
  zaterdag 3/dec 12-22 FEEST!

  vrijdag 9/dec 12-18
  zaterdag 10/dec 12-18
  zondag 11/dec 12-18

  vrijdag 16/dec 12-18
  zaterdag 17/dec 12-18
  zondag 18/dec 12-18

  donderdag 22/dec 12-18
  vrijdag 23/dec 12-21 LATE NIGHT SHOPPING
  zaterdag 24/dec 12-15

  woensdag 28/dec 12-18
  donderdag 29/dec 12-18
  vrijdag 30/dec 12-18
  zaterdag 31/dec 12-15

  Read more →

  Nieuw bij Jollyfish.be: notebooks!

  Posted by on

  In onze zoektocht naar leuke wenskaarten kwamen we vaak mooie en originele notitieboeken tegen. We konden er niet aan weerstaan!

    
  Voortaan vind je dus bij Jollyfish.be ook leuke notitieboeken en stickers om je notities te pimpen en te structurerenEr zijn mooie designs voor mannen en vrouwen, en zelfs voor koppels met notitieboeken die ideaal zijn als gastenboek op een trouwfeest of jubileum!

  Read more →

  Wenskaarten voor een huwelijk

  Posted by on

  Bij een trouwfeest wordt er vaak gevraagd een centje te storten. Maar als gast wil je graag ook iets persoonlijks aan het gelukkige koppel geven.

  Een leuk gebaar is het geven van een wenskaart voor een huwelijk, met daarop een persoonlijke boodschap. Het voordeel van het geven van een kaart voor een huwelijk is dat je iets tastbaars geeft aan het koppel en dat je wensen meegenomen worden als herinnering aan het feest.

  Ontdek onze collectie wenskaarten voor een huwelijk.

  Huwelijkskaart Wedding Day Wenskaart voor huwelijk to the bride and groom

  kaart voor huwelijk Happily Ever After Kaart trouwfeest Wedding  Huwelijk proficiat kaart

  Read more →